Qendra Telefonike

+38117 667300
+38117 667500

Orari i Punës

E Hënë- E Shtunë 8AM-5PM
E Diel 9AM-3PM

Our Location

Serbia 17523
Alidjerce, Presevo

Merrni ofertë të detajuar

Vijator është një transporter ndërkombëtar dhe ofron zgjidhje të shkëlqyera logjistike.

SHERBIMET TONA

ÇFARË MUND TË BËJMË PËR JU?

Transporti me pëlhurë (letër katramat)

VIJATOR mund të organizojë transporte të rregullta për ngarkesa parciale apo kamion te plotë në një masë ndërkombetare.

Skele

Skele, gjithashtu e quajtur strukturë metalike, është një strukturë e përkohshme që përdoret për të mbështetur një ekuipazh pune dhe materiale për të ndihmuar në ndërtimin, mirëmbajtjen dhe riparimin e ndërtesave, urave dhe të gjitha strukturave të tjera të bëra nga njeriu. Në mënyrë që të plotësojë sigurinë e lartë dhe kualitetin kompania Vijator bashëkpunon me ekspertë të jashtëm të industrisë së skeleve. Të gjitha prodhimet tona kanë kaluar disa faza strikte të testimeve paraprake para se të vendosen ne objekte të posaçme.

Transport i rëndë

Kur ngarkesa tejkalon përmasat normale, më e gjërë se 2.5m, më e larte se 3.0m, më e gjatë se 13.5m apo më e rëndë se pesha e lejuar.

Shërbimet Doganore

Përveç gjithë këtyre shërbimeve transportuese, kompania jonë është e angazhuar edhe me shërbime doganore. Ne ofrojmë shërbime doganore në 4 lokacione

KLIENTET TANE

KLIENTËT TË CILËT I BESOJNË SHËRBIMEVE TONA

Lidhja që mban të gjitha marrëdhëniet së bashku – përfshirë marrëdhëniet midis liderit dhe udhëheqësit – është besimi, dhe besimi bazohet në integritet.

MIKE OSTER

Njerëzit e suksesshëm bëjnë atë që njerëzit e pasuksesshëm nuk janë të gatshëm ta bëjnë. Mos dëshironi që të ishte më e lehtë; uroni te ishe me mire.

FELIX KRAUSE

VLERAT TONA THELBËSORE

AFTËSITË TONA DHE EKSPERTIZAT

Vlerat thelbësore janë parimet udhëzuese që diktojne sjelljen dhe veprimin. Ekzistojnë shumë lloje të ndryshme të vlerave thelbësore dhe shumë shembuj të ndryshëm të vlerave thelbësore në varësi të kontekstit.
6255

PAKOT E DORËZUARA

5238911

KILOMETRA PËR NJË VIT

36790

TONË MALLRASH

2130

KLIENTËT E KËNAQUR

Dërgesë e shpejtë jashtë vendit

Të mbrojtur dhe të sigurt

Mbështetje për klientët 24/7

sqShqip
en_USEnglish sr_RSСрпски језик de_DEDeutsch sqShqip