09 Qer

Në Qendë të Beogradit – Montimi i skelave

MADHËSIA SKELE 3000M2

Operimi në Beogradin qendror ofron gjithmonë sfida dhe situata të papritura, por marrëdhënia jonë e ngushtë e punës me klientët lejoi që ky projekt potencialisht i vështirë të funksiononte pa probleme.

sqShqip
en_USEnglish sr_RSСрпски језик de_DEDeutsch sqShqip