Kush jemi ne?

Kompania jonë ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2006. Ata thonë: “Ambicia është rruga drejt suksesit. Këmbëngulja është mjeti me të cilin mbërrini”. Prandaj, në fillim ishim një kompani e vogël me ambicie të mëdha. Me kalimin e kohës, ne mësuam se si të përballemi me sfidat dhe si t'i bëjmë klientët tanë.

Avantazhi kryesor i kompanisë sonë është personeli i konsoliduar, i organizuar dhe shumë i aftë që punon me qasjen individuale për secilin klient. Të gjitha shërbimet tona janë unike për nevojat individuale të klientit tonë, dhe krenohemi me profesionalizmin, shërbimin ndaj klientit dhe performancën në kohë.

Ashtu si vitet po kalojnë, kompania jonë po rritet çdo ditë e me shume dhe në të njëjtën kohë, ambiciet tona po rriten gjithashtu. Sot, shpresojmë vetëm qe të vazhdojmë me punë sa më mirë dhe të përmbushim detyrat tona, dhe më së shumti – t’I permbushim nevojat e klientëve tanë të vlerësuar në të gjithë Evropën.

Emri i kompanisë “Vijator” doo numrin e ID: 06590870, TVSH 100521371, e regjistruar në Agjencinë e Regjistruesve të Biznesit të Republikës së Serbisë, si kompani për Transporti rrugor ndërkombëtar, prodhimi i skelave me skele ndërtimi dhe instalimi i skelave të ndërtimit
Kompania egziston rreth 10 vite tashme.

Grupi VIJATOR D.o.o punëson afro 126 persona.

Përvoja jonë e gjatë për dekada në transportin e mallrave vendas dhe ndërkombëtar dhe orientimi ynë pasues drejt kërkesave të klientëve tanë kanë bërë të mundur që ne vazhdimisht të rritemi. VIJATOR LTD aktualisht zotëron një flotë kamionësh me 80 mega kamionë, numri i të cilëve do të jetë në rrjedhën e vitit 2017 për t’u rritur me të paktën 28 automjete, gjithashtu ka edhe kaq shumë rimorkio.

Na Kontakti

Phone: +381(17)667500

Phone: +381(17)667300

Mail: transport@vijator.com

sqShqip
en_USEnglish sr_RSСрпски језик de_DEDeutsch sqShqip