KY ËSHTË VENDI I DUHUR PËR

TRANSPORT & SHËRBIMET E KLIENTIT

SHËRBIMET E TRANSPORTIT
CFARË OFROJMË NE NË TRANSPORT ?

Vijator është kompania lider ndërkombëtare e transportit, Ne kemi një përvojë të gjerë në këtë industri.

Me shërbimet tona të shkëlqyera, ne i sjellim mallrat tuaja të sigurta në destinacione ndërkombëtare. Ne ofrojmë dërgesa të shpejta dhe efektive pa vonesa.

Transporti Ndërkombetarë

Në kohë dhe orarë Kompania jonë e transportit ndërkombëtar VIJATOR Ltd nga Serbia vepron në të gjithë Evropën në fushën e transportit rrugor (tarpaulin), transportin special (të rëndë) dhe transportin e pjesshëm, por kryesisht nga Holanda, Belgjika, Luksemburgu dhe Gjermania, Franca, Mbretëria e Bashkuar, etj. Austri në Serbi, Kosovë, Maqedoni dhe Shqipëri dhe anasjelltas.

Read More...

TRANSPORT I RËNDË

Besueshmëri dhe Fleksibilitet Kur ngarkesa tejkalon permasat normale, me e gjere se 2.5m, me e larte se 3.0m, me e gjate se 13.6 apo me e rende se pesha e lejuar, “VIJATOR D.O.O.” eshte ne sherbimin tuaj. Ekipi Vijator eshte I njohur per besueshmerine dhe fleksibilitetin e tij. Nuk ka projekte te pamundura per ne tek “Vijator D.O.O.”.

Read More...

Transport me ngarkesë parciale (të pjesshme)

Siguri ndaj çdo ndryshimi atmosferik Zgjidhjet e përmirësuara të logjistikës dhe kushtet e shkurtuara të transportit të ngarkesës lejojnë tregtarët dhe prodhuesit të sjellin dërgesa të sasisë së nevojshme pa ruajtur sasi të mëdha burimesh. Rritja e bizneseve të vogla rrit nevojën për transport të vogël. Tendenca rritet çdo vit, prandaj “Vijator D.O.O.” ofron shërbime të transportit të pjesshëm të ngarkesës. partial load transportation services.

Read More...

Jemi me te miret ne

SHERBIMET DOGANORE

Ndër të gjitha këto shërbime transporti, kompania jonë është e angazhuar me shërbime doganore. Ne ofrojmë shërbime doganore në 4 lokacione. Kontrolloni ato më poshtë!

4 Lokacione

LOKACIONET TONA TE SHERBIMEVE DOGANORE

VRANJE

Adresa: Vranje

DHEU I BARDHË

Adresa: Dheu i bardhë

Adresa: PRISHTINË

Adresa: Prishtinë, Devolli

SKOPJE

Adresa: Anton Popov

CERTIFIKATAT

SERTIFIKAT O USAGLAŠENOSTI

ISO 9001:2015

Për cilësinë dhe sistemin e menaxhimit

SHKARKO

SERTIFIKAT O USAGLAŠENOSTI

ISO 14001:2015

Për sistemin e menaxhimit të mjedisi

SHKARKO

SERTIFIKAT O USAGLAŠENOSTI

ISO 45001:2018

Për sistemin e menaxhimit të shëndetit dhe sigurisë në punë

SHKARKO
sqShqip
en_USEnglish sr_RSСрпски језик de_DEDeutsch sqShqip