Vijator

Transporti Ndërkombetarë

Më shumë se 250+ klientë te kënaqur rreth gjithë botës
Vijator

Shërbimi ndaj klientit

Shërbime ndaj klientit në 4 lokacione.
Vijator

Skele

Ekuipazh profesional mbështetës për te gjithë klientët në të gjithë EuropënNa kontaktoni direkt në:

+381 17 7 667 300
+381 17 7 667 500Orari i punës

E Hënë- E Shtunë 8AM-5PM
E Diel 9AM-3PMSelia qëndrore e kompanisë

Serbia 17523
Alidjercë, Preshevë


Shërbimet tona:

Cfarë mund të bëjmë për ju?Transporti me pëlhurë (letër katramat)

VIJATOR mund të organizojë transporte të rregullta për ngarkesa parciale apo kamion te plotë në një masë ndërkombetare.

Transport i rëndë

Kur ngarkesa tejkalon përmasat normale, më e gjërë se 2.5m, më e larte se 3.0m, më e gjatë se 13.5m apo më e rëndë se pesha e lejuar.
Truck-1.png


Skele

Skele, gjithashtu e quajtur strukturë metalike, është një strukturë e përkohshme që përdoret për të mbështetur një ekuipazh pune dhe materiale për të ndihmuar në ndërtimin, mirëmbajtjen dhe riparimin e ndërtesave, urave dhe të gjitha strukturave të tjera të bëra nga njeriu.
Në mënyrë që të plotësojë sigurinë e lartë dhe kualitetin kompania Vijator bashëkpunon me ekspertë të jashtëm të industrisë së skeleve. Të gjitha prodhimet tona kanë kaluar disa faza strikte të testimeve paraprake para se të vendosen ne objekte të posaçme.

Shërbimet Doganore

Përveç gjithë këtyre shërbimeve transportuese, kompania jonë është e angazhuar edhe me shërbime doganore. Ne ofrojmë shërbime doganore në 4 lokacione .Klientet tane

Klientët të cilët i besojnë shërbimeve tona


Lidhja që mban të gjitha marrëdhëniet së bashku – përfshirë marrëdhëniet midis liderit dhe udhëheqësit – është besimi, dhe besimi bazohet në integritet.


DIVA DIVANI
Njerëzit e suksesshëm bëjnë atë që njerëzit e pasuksesshëm nuk janë të gatshëm ta bëjnë. Mos dëshironi që të ishte më e lehtë; uroni te ishte më mirë.


Comfy Angel
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Vlerat tona thelbësore

Aftësitë tona dhe ekspertizat

Vlerat thelbësore janë parimet udhëzuese që drejtojnë sjelljen dhe veprimin. Ekzistojnë shumë lloje të ndryshme të vlerave thelbësore dhe shumë shembuj të ndryshëm të vlerave thelbësore në varësi të kontekstit.

forklift.png

0123456,0123456701201234567890

Pakot e dorëzuara

0123,012345012345012,012345678900123456789001234567890

Kilometra për një vit

0101234567,01201234567801234567890

Tonë mallrash

01234560120123456789

Klientët e kënaquricon-car.png
 

loading map – please wait…

 
42.287774, 21.720743
Vijator LTD.17523 Serbija, Presevo, AliđerceContact USinfo@vijator.comtransport@vijator.com