Ky është vendi i duhur për

Transport & Shërbimet e klientit


Shërbimet e transportit

Cfarë ofrojmë ne në transport ?


International_Transport.jpg

Transporte ndërkombetare

Në kohë dhe orarë

Kompania jonë e transportit ndërkombëtar VIJATOR Ltd nga Serbia vepron në të gjithë Evropën në fushën e transportit rrugor (tarpaulin), transportin special (të rëndë) dhe transportin e pjesshëm, por kryesisht nga Holanda, Belgjika, Luksemburgu dhe Gjermania, Franca, Mbretëria e Bashkuar, etj. Austri në Serbi, Kosovë, Maqedoni dhe Shqipëri dhe anasjelltas.


Heavy_transport.jpg

Transport i Rëndë

Besueshmëri dhe Fleksibilitet

Kur ngarkesa tejkalon permasat normale, me e gjere se 2.5m, me e larte se 3.0m, me e gjate se 13.6 apo me e rende se pesha e lejuar, “VIJATOR D.O.O.” eshte ne sherbimin tuaj. Ekipi Vijator eshte I njohur per besueshmerine dhe fleksibilitetin e tij. Nuk ka projekte te pamundura per ne tek “Vijator D.O.O.”.


Partial_transport.jpg

Transport me ngarkesë parciale (të pjesshme)

Siguri ndaj çdo ndryshimi atmosferik

Zgjidhjet e përmirësuara të logjistikës dhe kushtet e shkurtuara të transportit të ngarkesës lejojnë tregtarët dhe prodhuesit të sjellin dërgesa të sasisë së nevojshme pa ruajtur sasi të mëdha burimesh. Rritja e bizneseve të vogla rrit nevojën për transport të vogël. Tendenca rritet çdo vit, prandaj “Vijator D.O.O.” ofron shërbime të transportit të pjesshëm të ngarkesës.


Jemi me te miret ne

SHERBIMET DOGANORE

Ndër të gjitha këto shërbime transporti, kompania jonë është e angazhuar me shërbime doganore. Ne ofrojmë shërbime doganore në 4 lokacione. Kontrolloni ato më poshtë!


4 Lokacione

Lokacionet tona te Sherbimeve DoganoreVRANJE

Address: Vranje

DHEU I BARDHË

Address: Dheu i bardhë

PRISHTINË

Address: Prishtinë, Devolli

SKOPJE

Address: Anton Popov

Certifikatat


9001-2015-2-764x540.png

DEKLARATA E KONFORMITETIT

ISO 9001:2015

Për cilësinë dhe sistemin e menaxhimit
14001-2015-1-757x540.png

DEKLARATA E KONFORMITETIT

ISO 14001:2015

Për sistemin e menaxhimit të mjedisit45001-2018-1-763x540.png

DEKLARATA E KONFORMITETIT

ISO 45001:2018

Për sistemin e menaxhimit të shëndetit dhe sigurisë në punë