Ky është vendi i duhur

Vijator D.O.O

Ambicia është rruga drejtë suksesit


Rreth Nesh


Kompania jonë e filloi aktivitetin e saj në vitin 2006. Ata thonë: “Ambicia është rruga drejt suksesit. Kembengulja është automjeti ku keni mbërritur ”. Prandaj, që në fillim ne ishim një kompani e vogël me ambicie të mëdha. Me kalimin e kohës, mësuam se si t’i përballojmë sfidat dhe si t’i bëjmë klientët tanë të kënaqur.

Avantazhi kryesor i kompanisë sonë është personeli i konsoliduar, i organizuar dhe shumë i aftë që punon me qasjen individuale për secilin klient. Të gjitha shërbimet tona janë unike për nevojat individuale të klientit tonë, dhe krenohemi me profesionalizmin, shërbimin ndaj klientit dhe performancën në kohë.

Ashtu si vitet po kalojnë, kompania jonë po rritet çdo ditë e me shume dhe në të njëjtën kohë, ambiciet tona po rriten gjithashtu. Sot, shpresojmë vetëm qe të vazhdojmë me punë sa më mirë dhe të përmbushim detyrat tona, dhe më së shumti – t’I permbushim nevojat e klientëve tanë të vlerësuar në të gjithë Evropën.

Emri i kompanisë “Vijator” doo numrin e ID: 06590870, TVSH 100521371, e regjistruar në Agjencinë e Regjistruesve të Biznesit të Republikës së Serbisë, si kompani për
Transporti rrugor ndërkombëtar, prodhimi i skelave me skele ndërtimi dhe instalimi i skelave të ndërtimit

Kompania egziston rreth 10 vite tashme.

Grupi VIJATOR D.o.o punëson afro 126 persona.

Përvoja jonë e gjatë për dekada në transportin e mallrave vendas dhe ndërkombëtar dhe orientimi ynë pasues drejt kërkesave të klientëve tanë kanë bërë të mundur që ne vazhdimisht të rritemi. VIJATOR LTD aktualisht zotëron një flotë kamionësh me 80 mega kamionë, numri i të cilëve do të jetë në rrjedhën e vitit 2017 për t’u rritur me të paktën 28 automjete, gjithashtu ka edhe kaq shumë rimorkio.
CONTACT US

Phone: +381 17 7 667 500
Phone: +381 17 7 667 300
Mail: transport@vijator.com